هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةبوابة البناتأحدث الصورالتسجيلدخول
احلى اطباق 1614_0a94c535cb731

 

 احلى اطباق

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
احلام بنوته
•عضوة مشاركة•
•عضوة مشاركة•
احلام بنوته


♥|الجنسًـِـِ : انثى
♥|الآبرآجـِـِ : الجدي
♥|عًدد مشآاركتي : 82
♥|العَمٍر : 26
♥|البلدّ : جدة
♥|تآاريخـِـِ التسَجيلـِـِ : 11/03/2010
♥|التقيمآت : 0
♥|نقٍاآطـِـِ : 16233
♥|آاحتراآم المنتدى : احلى اطباق 2412_md_13431529761
♥|..My MooD.. : احلى اطباق 0312_md_13413512281

احلى اطباق Empty
مُساهمةموضوع: احلى اطباق   احلى اطباق Emptyالثلاثاء يوليو 13, 2010 8:50 am

هاي حبايبي اليوم جايبتلكم اكلات روعه احلى اطباق Icon_razz

بذنجان محمر يجنن و نغير عن الروتين
المقادير :
2 حبة بذنجان رومي ( حسب عدد الأفراد )
زيت للقلي
التـتـبـيـلة :
بصل مفروم مع طماطم معصورة وملح وفلفل
للتغطية :
1\2 كوب دقيق
بيضة
1\2 كوب لبن
الطريقة :
1- يـقــشــر البـذنـجـان الـرومـي ويـقـطـع إلـي شـرائـح .
2- يـتـم وضـعـه فـى التـتـبـيلة .
3- يـتـم خـلـط 1\2 كــوب الـلـبـن مـع الـبـيـضـة .
4- يـتـم وضـع الـبـذنـجـان فـى الدقـيـق ثـم الـلـبـن بـالـبـيـض ثـم الـدقـيـق مـرة أخـري .
5- يـتـم التـحـمـيـر فـى الـزيـت حـتـي الإحـمـرار .

مكرونة مع لحمة بتلو
المقادير :
لحمة بتلو شرائح ( علي حسب عدد الأفراد )
مشروم
2 بصلة
4 معالق زيت
مكرونة مسلوقة ( يفضل مكرونة ألوان )
ملح وفلفل وتوابل مشكلة
علبة كريمة لبانى
فلفل ملون ( أحمر , أصفر , أخضر )
الطريقة :
1- تتبل اللحمة بالبصل والملح والفلفل وتترك فى التتبيلة لمدة لا تقل عن 1\2 يوم .
2- تقطع البصلة والفلفل الألوان والمشروم إلي حلقات .
3- يوضع الزيت علي النار ونضع بعد ذلك البصل حتى الإحمرار ثم الفلفل الملون وأخيرا المشروم مع الملح والفلفل وتوابل .
4- توضع اللحمة البتلو وتشوح ثم نوطى النار علي اللحمة حتى يتم النضج .
5- يتم وضع الخليط علي المكرونة المسلوقة .
فراخ بالكاري
المقادير :
فراخ مقطعة مكعبات
معلقة كاري وملح وفلفل
2 معلقة زبدة
جزر مقطع دواير
فلفل رومي الوان
بصل
معلقتين دقيق
الطريقة :
1- نسيح الزبدة علي النار ونقوم بتشويح الخضار ( البصل والفلفل الرومي والجزر ) لحد ما يدبل وبعدين نحط الدقيق والملح والفلفل .
2- نشوح الفراخ علي النار مع الكاري فى وعاء أخر .
3- يتم وضع الخضار علي اللحمة بعد تشويحها وتركها حتى النضج .
صينية بطاطس بيورية باللحمة المفرومة
المقادير :
2 بطاطس وسط مسلوقة
لحمة مفرومة معصجة
1\4 كوب لبن
بيضة
ملح وفلفل
معلقة زبدة
جبنة موزاريلا
الطريقة :
1- اهرس البطاطس مع اللبن والبيض والزبدة والملح والفلفل .
2- اضع فى صينية فرن طبقة من البطاطس وطبقة لحمة مفرومة وهكذا وفى النهاية الجبنة وندخلها الفرن لكى تسيح الجبنة .

ريش ضانى
المقادير :
ريش ضانى ( حسب عدد الافراد )
بصل , فلفل , ثوم مفروم
1\2 كوب كوكاكولا
3 معالق عسل نحل
1 معلقة صويا صوص
الطريقة :
1- تقطيع البصل ووضع ريش اللحمة بالخلطة وهى ( فلفل وملح وبصل مفروم وثوم مفروم ).
2- تحمير الريش بالطاسة وعليها فلفل لحد التشويح اوى .
3- نحط الكوكاكولا وصويا صوص وعسل النحل علي اللحمة ويتم التسوية .
جلاش صغير بالفراخ
المقادير :
بواقي فراخ
بصلة
1 معلقة صويا صوص
فلفل أسود
ورق جلاش
زيت غزير للتحمير
طبق به ماء
الطريقة :
1- تقطيع بصلة ناعم اوى ونطة فى الزيت فى طاسة والصويا صوص ونحط الفراخ عليهم مع فلفل أسود تتشوح ( ممكن وضع مشروم علي الخليط )
2- ناخد ورقتين جلاش ونحشى بالفراخ ونلف الجلاش وفى الاخر نبله مياه خفيف عشان يلزق كويس .
3- تحمير صوابع الجلاش فى زيت غزير .
مكرونة مسلوقة بالخضار
المقادير :
مكرونة مسلوقة
بصل
جزر
كوسة
فلفل ملون ( أخضر , أحمر , أصفر ) او لون واحد الى موجود
صويا صوص
زبدة
الطريقة :
1- يقطع البصل وباقى الخضار .
2- يوضع البصل في الزيت مع الخضار مع التقليب مع الصويا صوص والتشويح .
3- تسيح الزبدة مع المكرونة المسلوقة .
4- عند انتهاء نضج الخضر تفرغ محتوياتها علي المكرونة .
كرات البطاطس المحمرة
المقادير :
2 حبة بطاطس مسلوقة
1\4 كوب لبن
بيضة
ملح وفلفل
زبدة
معلقة دقيق
للتغطية :
بقسماط وبيض
الطريقة :
1- تسيح الزبدة وتوضع مع البطاطس بعد هرسها مع وضع الملح والفلفل وكمية من الدقيق مع اللبن والبيضة .
2- يتم ترك الخليط حتى يبرد .
3- يتم عمل كرات من البطاطس ووضعها فى البيض ثم البقسماط ثم التحمير فى زيت غزير .
كفتة محمرة
المقادير :
1\2 كيلو لحمة مفرومة
بقدونس
ملح وفلفل
بصلة
توابل مشكلة
شوية جنزبيل , جوزة الطيب , قرفة ( لمن يرغب فى إضافة طعم جديد )
الطريقة :
1- تفرم البصله مع البقدونس مع الملح والفلفل والتوابل جميعها وتخلط باللحمة المفرومة .
2- للحصول علي طعم يجنن ترك العجينة لمدة لا تقل عن 1\2 يوم فى الثلاجة .
3- يتم تشكيل اللحمة علي شكل كرات ةتحميرها فى الزيت ولكن ليس علي نار عالية عند وضع الكفته تخفض النار حتى النضج .
بيكاتا بالمشروم
المقادير :
لحمة بتلو
مشروم
1\2 كوب كريمة لبانى
2 معلقة زبدة
معلقة دقيق ( لتعطى سماكة للخليط )
للتـتـبـيلة :
بصل وملح وفلفل
الطريقة :
1- تتبل اللحمة بمياة البصل مع الملح والفلفل .
2- تسيح الزبدة علي النار ونضع اللحمة ونشوحها مع وضع المشروم ثم معلقة الدقيق ثم الكريمة مع التقليب .
3- يتم تغطية الوعاء حتى النضج . ( لا تأخذ وقت فى النضج ).

سندوتشات سوسيس تجنن
المقادير :
كيس سوسيس
1 طماطم
1 فلفل رومى
1 بصلة
ملح وفلفل
عيش فينو
3 معالق زيت
صوص حار
الطريقة :
1- يقطع السوسيس إلي دواير .
2- يقطع البصل والفلفل والطاماطم قطع صغيرة .
3- يوضع الزيت فى الطاسة مع وضع البصل وتشويحه ثم الفلفل وتشويحة ووضع السوسيس مع الملح والفلفل والصوص الحار .
4- فى النهاية قبل النضج التام يتم وضع الطماطم .
5- يتم وضع الخليط بالعيش الفينو .
فراخ محشية بالجبنة
المقادير :
1\2 كيلو فراخ صدور
جبنة نستو
ملح وفلفل وبصل ( للتـتـبـيلة )
بيض ودقيق وبقسماط ( للتـغـطية )
الطريقة :
1- يتم تتبيل الفراخ جيداً .
2- تقطع الصدورمن النصف مثل السندوتش ويتم وضع الجبنة النستو من الدالخ مع الضغط علي الفراخ جيداً .
3- يتم وضعها فى الدقيق ثم البيض ثم البقسماط .
4- التحمير فى الزيت حتي الإحمرار .
أرجو أن تردوا علي وتبدوا رأيكوا منتظرة لو فى أسئلة و رأيكم أيضاً مهم جداً
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الخانو
•عضوة مبتدأه•
•عضوة مبتدأه•
الخانو


♥|الجنسًـِـِ : انثى
♥|الآبرآجـِـِ : الجدي
♥|عًدد مشآاركتي : 21
♥|العَمٍر : 36
♥|البلدّ : مصر
♥|تآاريخـِـِ التسَجيلـِـِ : 11/10/2009
♥|التقيمآت : 0
♥|نقٍاآطـِـِ : 16585
♥|آاحتراآم المنتدى : احلى اطباق 2412_md_13431529761

احلى اطباق Empty
مُساهمةموضوع: رد: احلى اطباق   احلى اطباق Emptyالثلاثاء يوليو 13, 2010 10:40 am

مشكورررررررة يا قلبى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mazikacat.ba7r.org
♫نـور القـمر♫
*مشرفة النادي الجميل*
*مشرفة  النادي الجميل*
♫نـور القـمر♫


♥|الجنسًـِـِ : انثى
♥|الآبرآجـِـِ : الميزان
♥|عًدد مشآاركتي : 937
♥|العَمٍر : 30
♥|البلدّ : مصر
♥|تآاريخـِـِ التسَجيلـِـِ : 25/07/2009
♥|التقيمآت : 38
♥|نقٍاآطـِـِ : 18236
♥|آاحتراآم المنتدى : احلى اطباق 2412_md_13431529761
♥|..My MooD.. : احلى اطباق 0312_md_13413512911

احلى اطباق Empty
مُساهمةموضوع: رد: احلى اطباق   احلى اطباق Emptyالثلاثاء يوليو 13, 2010 3:28 pm

يسلمو يا قلبى على الاطباق الجميلة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ahlamalbanat9.hooxs.com/
ملكه الجنه
•عضوة مشاركة•
•عضوة مشاركة•
ملكه الجنه


♥|الجنسًـِـِ : انثى
♥|الآبرآجـِـِ : العقرب
♥|عًدد مشآاركتي : 75
♥|العَمٍر : 28
♥|البلدّ : مصر
♥|تآاريخـِـِ التسَجيلـِـِ : 09/07/2010
♥|التقيمآت : 1
♥|نقٍاآطـِـِ : 15851
♥|آاحتراآم المنتدى : احلى اطباق 2412_md_13431529761
♥|..My MooD.. : احلى اطباق 0312_md_13413515581

احلى اطباق Empty
مُساهمةموضوع: رد: احلى اطباق   احلى اطباق Emptyالخميس يوليو 15, 2010 3:28 am

مـَـَـََــَـَـَـَشـًـًشـًـًـًـًًـكـٍـٍٍـٍـٍـٍـؤؤؤر ًهٌـ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://popo.up-with.com/index.htm
 
احلى اطباق
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» اطباق الرشاقة
» اطباق الدجاج في رمضان
» طلب احلى بنت
» احلى صور الاميرة ..................
» ورمضان احلى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: °•(منتدى الاكلات)•° :: آلطپخَ , آلآڪلآت !-
انتقل الى:  
المواضيع الأخيرة
» مرحبا
احلى اطباق Emptyالجمعة أغسطس 20, 2021 11:50 am من طرف miss amu

» ادخلو
احلى اطباق Emptyالجمعة أغسطس 20, 2021 11:48 am من طرف miss amu

» اشتقت للمنتدى ♥
احلى اطباق Emptyالجمعة أغسطس 20, 2021 11:13 am من طرف miss amu

» درس عمل كاركتير بطريقة بسيطة
احلى اطباق Emptyالأحد سبتمبر 30, 2018 9:21 am من طرف البطلة

» لدي يطلب باضافة قسم
احلى اطباق Emptyالخميس سبتمبر 08, 2016 12:35 pm من طرف روسينو

» ياريت نصيبي عصفور وزادو وميلو ليا | درس بوب آرت
احلى اطباق Emptyالثلاثاء أغسطس 30, 2016 11:21 pm من طرف SnOw WhItE

» طلب روسينو
احلى اطباق Emptyالثلاثاء أغسطس 30, 2016 12:16 pm من طرف روسينو

»  Mbatata Urojo #Ramadan - بطاطا روجو
احلى اطباق Emptyالأربعاء يونيو 08, 2016 5:35 am من طرف كيوت سوكي

»  طريقة عمل ايس كريم لذيذ بالمنزل - ice Cream delicious#
احلى اطباق Emptyالأربعاء يونيو 08, 2016 5:32 am من طرف كيوت سوكي

»  Cinnamon Roll recipe - طريقة عمل سينابون رول
احلى اطباق Emptyالأربعاء يونيو 08, 2016 5:09 am من طرف كيوت سوكي